Llista de productes per fabricant: DINGONATURA

Dingonatura els apassiona els aliments naturals i el benestar de les nostres mascotes, i això és el seu focus d’atenció des del principi del procés de fabricació i fins al final. Aquest fet els diferencia de l’alimentació tradicional.

Dingo Natura


L’any 2001, un equip d’enginyers industrials, de veterinaris, d’experts en nutrició i de criadors, empesos per la seva passió pels animals i pel seu instint de superació, van animar-se a crear Dingonatura i fer un pas endavant: crear un aliment per a gossos que anés més enllà del pinso convencional.

Així és com va començar una nova manera d’entendre la fabricació d’aliments per a animals de companyia, basada en els ingredients naturals dels quals se’n coneix perfectament la procedència i la qualitat, que s’analitzen i que es contrasten en laboratoris externs. Des d’un bon començament, l’objectiu de Dingonatura fou i és millorar la salut i el benestar de les nostres mascotes a través de l’alimentació. 

La seva filosofia és que l’alimentació és la primera medicina. Per aquest motiu fabriquen aliments naturals per a animals de companyia i no pinso en grans quantitats. S’ha comprovat que una bona alimentació ajuda a prevenir moltes malalties i fa que el nostre animal visqui més i gaudeixi d’un bon estat de salut.

Més
per pàgina
Mostrant 1 - 12 de 18 elements
Mostrant 1 - 12 de 18 elements