Marques Hi ha 16 marques

per pàgina
Mostrant 1 - 12 de 16 elements
 • Bayer

  Bayer és una empresa multinacional enfocada a les ciències de la vida relacionades amb la salut i l'agricultura. El seu objectiu és ser útil a la humanitat i contribuir a millorar la qualitat de vida. 

 • Bub's Curtits i Talleres Sala

  Bub's Curtits i Tallers Sala, S.L. , és una empresa familiar creada en 1907 per Don Ramon Sala Ribera a la ciutat d'Igualada (Barcelona). Dedicada des d'un principi al curtiment de pells d'alta qualitat mitjançant processos totalment artesanals.

  Els complements per a gossos bub's van néixer com a fruit de l'experiència artesanal i la passió pels animals i la naturalesa. Collarets, corretges, arneses, morrions,...
 • Cotecnica

  COTÈCNICA S.C.C.L. és una cooperativa de segon grau que va iniciar l’activitat l’any 1982 amb la fabricació de correctors, llets maternitzades, medicaments veterinaris i la gestió de compres de cereals. Actualment compta amb 16 cooperatives sòcies a més dels anteriors productes, fabrica també cereals i lleguminoses extrusionades, pinsos per a primeres edats i aliments per a gossos i gats.

 • DINGONATURA

  Dingonatura els apassiona els aliments naturals i el benestar de les nostres mascotes, i això és el seu focus d’atenció des del principi del procés de fabricació i fins al final. Aquest fet els diferencia de l’alimentació tradicional.

 • Farm Food

 • Gloria

  Creaciones Gloria és una empresa que des de 1976 es dedica a la fabricació i distribució de productes per a mascotes, especialment gossos i gats. Entre els seus articles trobem: snacks, llaminadures, ensinistrament, collarets, pitrals, corretges, higiene i salut, joguines, abrics...

 • Kong

  KONG Company és una empresa dedicada a l'entreteniment i joguines per a gossos i gats. KONG Classic es va vendre per primera vegada en 1976, des de llavors, fabriquen joguines KONG a partir de la seva pròpia goma dissenyada per mastegar: un material molt segur per a les mascotes.

 • Nayeco

  Des de 1983 Nayeco fabrica i importa articles especialment indicats per a les nostres mascotes. A més, cada dia innoven en els productes o serveis perquè s'adaptin millor a les noves tendències, cobrint així les seves necessitats vitals.

 • Picart PetCare

  Picart PetCare son fabricants d’aliments per a animals des de 1953.

  Experts en nutrició.
  El seu compromís amb la qualitat és total. Els seus productes estan dissenyats per veterinaris i elaborats amb ingredients d’alta qualitat, seleccionats pensant en la salut dels nostres gossos i gats.
  El seu objectiu és el benestar dels animals.
  La seva recompensa, el seu afecte i companyia.

 • Radical Rojo

  Radical Rojo és una marca les joguines de la qual estan fabricats de goma massissa, fetes de resistent cautxú natural i dissenyat especialment per a aquells gossos amb la mossegada més forta.

Mostrant 1 - 12 de 16 elements