Els més venuts

Seguiu-nos a Facebook

Ofertes

Maxima Grain free Adult

Maxima Grain free Adult Ampliar

Nou producte

Maxima Grain free Adult és un aliment complet Sense Cereals (Grain Free) i de gamma premium per a gossos adults d'1 a 7 anys. Conté un 70% de carn, un 30% de vegetals i un 0% de cereals.

Segueix Llegint

Més detalls

Opinions

Nom del Producte Preu Afegir al Carret
Maxima Grain Free: 3 Kg 18,20 € [-] [+]
Afegir al Carret
Maxima Grain Free: 14 Kg 57,85 € [-] [+]
Afegir al Carret

Escriviu una valoració

Maxima Grain free Adult

Maxima Grain free Adult

Maxima Grain free Adult és un aliment complet Sense Cereals (Grain Free) i de gamma premium per a gossos adults d'1 a 7 anys. Conté un 70% de carn, un 30% de vegetals i un 0% de cereals.

Escriviu una valoració

Més informació

Maxima Grain Free Adult

Maxima Grain free Adult és un aliment complet Sense Cereals que aposta per la "Carn Fresca", és a dir, que a diferència de la metodologia tradicional, la carn es processa una única vegada. D'aquesta manera sorgeix un producte amb més gust i amb major poder nutricional. Maxima Grain free Adult conté un 70% de carn, un 30% de vegetals i un 0% de cereals. 


Maxima Grain free Adult és un aliment ric en Proteïnes i baix en Carbohidrats, ja que la carn en ser fresca, conté tots els aminoácids essencials de les proteïnes que permeten el perfecte desenvolupament i funcionament de l'organisme; els carbohidrats s'elaboren de tal manera que puguin ser processats pels enzims digestius del gos.

Conté Prebiótics FOS i MOS per regular la flora intestinal.

Cotecnica MAXIMA GRAIN FREE reprodueix el més exactament possible la dieta que seguirià espontàniament un gos vivint en plena llibertat a la naturalesa i per la qual està preparat el seu organisme; una dieta altament proteica, baixa en hidrats de carboni i sense cap tipus de cereals, ja que igual que el seu parent salvatge (el llop gris), els gossos (Canis Lupus Familiaris) són en essència carnívors:

Les seves dents són afilades per estripar la carn i les seves mandíbules articulades permeten una àmplia obertura de la boca per fer-ho.

Posseeixen un aparell digestiu relativament curt, amb un Ph molt àcid preparat específicament per digerir i metabolizar les proteïnes de la carn.

Tenen dificultats a digerir els cereals ja que no posseeixen els enzims necessaris per assimilar aquestes substàncies.

QUINS BENEFICIS TÉ?

Maxima Grain free Adult està elaborat amb un 50% de carn fresca de pollastre i gall dindi que aporta proteïnes de la màxima qualitat nutricional, les més digestibles i apetents. Maxima Grain free Adult s'ha formulat per cobrir les necessitats nutricionals de gossos en fase adulta (entre 1 i 7 anys) amb un nivell d'activitat normal.

POLLASTRE I GALL DINDI FRESCOS COM A PRIMER INGREDIENT: 

Conté un 50% de carn fresca que aporta proteïnes de la màxima qualitat, un sabor i una apetència excepcionals, així com un major aprofitament dels nutrients.

RIC EN PROTEÏNES: 

Amb un elevat nivell de proteïnes d'alt valor biològic que aporten tots els aminoàcids essencials imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme dels gossos.

BAIX EN CARBOHIDRATS: 

Baixa proporció de Carbohidrats elaborats al punt exacte de cocció perquè puguin ser perfectament processats pels enzims digestius de l'animal, evitant així riscos d'al·lèrgies i de problemes digestius i disminuint la grandària de les deposicions.

AMB PREBIÓTICS FOS I MOS: 

Amb fructo-oligosacàrids (FOS) que afavoreixen el desenvolupament de la flora intestinal beneficiosa i extractes de llevats (MOS) que eviten el creixement de flora bacteriana perjudicial.

COM ÉS LA SEVA COMPOSICIÓ NUTRICIONAL? 

INGREDIENTS: Carn fresca de pollastre i gall dindi (mín. 50% abans d'extrusió), Carns deshidratades, Tapioca, Greix avícola, Peixos deshidratats (Anchoveta, Sorell i Verat), Fècula de patata, Ou deshidratat, Cítrics, Poma, Beina de Garrofa, Proteïna hidrolitzada de pollastre, Oli de peix, Llevat de cervesa, Polpa de remolatxa, Alfals, Clorur sòdic, Clorur de potassi, Fructo- oligosacàrids (FOS), Extracte de llevats (MOS), Algues marines, Glucosamina, Condroitina, Extractes vegetals (cítrics i romaní), Yucca Schidigera, Plantes (farigola, flor de camamilla, fonoll i equinaceas).

COMPONENTS ANALÍTICS: Proteïna 38 %, Contingut en greix 18 %, Fibra bruta 3,5%, Matèria inorgànica 8,5 %, Calci 1,4 %, Fòsfor 0,95 %, Humitat 8 %.

ADDITIUS NUTRICIONALS (per Kg.): Vitamina A 22.000 O.I., Vitamina D3 1.500 O.I., Vitamina I: 350 O.I., Taurina 1100mg, Àcids grassos insaturats Omega 3 (0,37%) i Omega 6 (3,6%) del total de greix, I1 Ferro 40mg, I2 Iode 4mg, I4 Coure 11mg (5 mg en quelat de coure d'aminoàcid hidratat), I5 Manganès 52mg, I6 Zinc 200mg (10mg en quelat de zinc d'aminoàcid hidratat), I8 Seleni 0,3mg. Amb antioxidants naturals d'extractes.

PARA QUI ESTÀ INDICAT?

Maxima Grain free Adult és un aliment complet i de qualitat per a gossos adults d'1 a 7 anys. 

RECOMANACIONS D'ÚS: 

Mantingues el sac ben tancat perquè el pinso de conservi fresc i sec.

Serveix el pinso sec sense barrejar-ho amb altres aliments.

Si canvies de pinso realitza una transició, barrejant els pinsos de menor a major proporció durant uns dies fins que el 100% sigui la nova dieta. 

Realitza revisions periòdiques en el teu veterinari de confiança.

Realitza exercici diari.

Deixa sempre al seu abast aigua neta i fresca.

DOSIFICACIÓ:

Ració diaria recomanada:
 Pes(kg)   1-5   5-10   10-20   20-30   30-40   40-50  50-60 60-70
 gr/dia  50-75 75-150  150-220   220-320   320-420   420-515 520-600 600-700

Per el benestar del teu gos, Maxima Grain Free amb 70% Carn, 30% Vegetals i 0% Cereals.

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: